Dvaapadesátník Simon Dorante-Day je přesvědčený, že ho v roce 1966 tajně porodila tehdejší Charlesova milenka Camilla. Jako rok a půl staré batole ho adoptovala manželská dvojice Karen a David Dayovi – a jistě není překvapením, že oba předtím dlouhodobě pracovali pro Buckinghamský palác. Hned po osvojení malého Simona, jehož prostřední jméno je Charles, se odstěhovali do Austrálie.

Také jeho (údajně) adoptivní babička Winifred pracovala ve službách britské rodiny, sloužila přímo Alžbětě II. (92) a jejímu manželovi Philipovi (97). „Mnohokrát mi přímo řekla, že jsem nemanželské dítě Charlese a Camilly,“ svěřil se Simon do australského magazínu New Idea.

Podle Simona o tomto tajemství věděla i princezna Diana (†36) a údajně ho chtěla prozradit veřejnosti, aby dokázala, že má Angličany tolik milovaný člen britské královské rodiny máslo na hlavě. Tím spíše v době, kdy ona byla pranýřována za svůj vztah s Dodi Al Fayedem (†42). Jenže už to nestihla a tragicky zahynula. 

„Diana určitě věděla o mé existenci, dokázala si poskládat věci dohromady jako mozaiku. Myslím, že byla těsně před smrtí v situaci, kdy jí začalo docházet, jak byla Charlesem obelhávána, a chtěla to zveřejnit,“ vysvětluje Simon, který si už od známých nechává říkat princ. Je přesvědčený, že právě kvůli tomuto tajemství byla Diana zavražděna…

Zní to celé jako jedna neuvěřitelná konspirační teorie, ale Simon, otec devíti dětí, je rozhodnutý dobrat se spravedlnosti. Už proto, že byl prý zamlada neskutečně podobný prvorozenému synovi Camilly Thomasi Parkeru Bowlesovi (44).

Po Charlesovi a Camille nyní proto požaduje testy DNA, které mají prokázat pravdivost jeho slov. Žádné soudy ale nemohou přimět členy anglické monarchie k tomuto kroku. Simon proto zatím jen plní přední stránky zahraničních médií svými šokujícími tvrzeními, a na Facebooku si přiřknul titul prince. Přitom na titul ani na nástupnictví by i v případě, že by se jeho slova potvrdila, nárok neměl. To mu ale zřejmě nepřekáží. O modré krvi ve svých žilách zkrátka nepochybuje…

VIDEO: Princ Charles slavil 70! Forejt o jeho skandálech a šanci na trůn!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Princ Charles slaví 70! Forejt o jeho skandálech a šanci na trůn! Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
67 fotografií