William a Kate nechtějí mít rozmazlené královské dětičky, a tak jim najali nejdrsnější chůvu v Evropě. Je to ve Španělsku narozená a katolickými školami zocelená Maria Borrallo, absolventka prestižního ústavu pro vychovatelky Norland v Bathu. Mezi zákazníky této školy nechybějí vlivné rodiny ruských oligarchů, hollywoodských hvězd či královských rodin arabského světa. Od jejího založení v roce 1892 jejími branami prošlo už 10 000 špičkových chův.

Maria navíc u nejlepších mistrů prošla výcvikem sebeobrany a má například i kurz na urychlený únik autem, kdyby její chráněnci byli v nebezpečí. Ve své hnědé uniformě vypadá Maria drsně a stejně tvrdá je i na děti královského páru George (5) a Charlotte (3). Vloni v dubnu narozený Louis má ještě na pořádnou výchovu čas.

Chůva žije s nimi nastálo v Kensingtonském paláci, kde dostala k užívání hezké apartmá. Pro obě starší děti platí nekompromisní večerka v 19:00, venkovní aktivity, ať leje nebo mrzne, téměř žádné sladkosti, práce hrou na zahradě, dokonce i výcvik psů. Počítačové hry nebo televize, s tím u chůvy neuspějete. Maria všechnu činnost dětí hodnotí nálepkami a nesmí se jí odporovat. A William s Kate ji milují…

Fotogalerie
138 fotografií