Sestra vévodkyně z Cambridge Pippa už má delší dobu pořádné bříško. Na rozdíl od Kate naštěstí netrpěla žádnými nevolnosti a komplikacemi. Chodila do posilovny, projížděla se po městě na kole, ale čím dál větší zájem obtížných novinářů kvůli blížícímu se termínu ji donutil stáhnout se více do soukromí. Přesto byla v pátek k vidění na svatbě princezny Eugenie, a to po boku takových hvězd, jako je Robbie Williams, Naomi Cambell nebo Demi Moore.

Nastávající maminka, která žije se svým manželem Jamesem na panství v hodnotě půl miliardy korun, si asi nedělá hlavu připlatit si za komfort v luxusní soukromé porodnici. Jedna noc strávená v křídle Lindo nemocnice St. Mary’s vyjde na neuvěřitelných 220 tisíc korun!

Chlapeček, nebo holčička?

Nikdo netuší, co může od Pippy čekat. Manželé totiž nikomu neprozradili, jakého pohlaví miminko bude, dokonce ani nejbližší rodině. „Jsou nesmírně diskrétní. A upřímně, ani my nevíme nic,“ prohlásil před časem v americké ranní talkshow This Morning Spencer Matthews (29), bratr Jamese a budoucí strýček.

Další dítě

Starší sestra Kate už stihla přivést na svět tři děti a brzy se můžeme těšit na další přírůstek do britské královské rodiny. Princ Harry s manželkou před pár dny oznámili, že je Meghan těhotná. Dlouho očekávaná zpráva je rozhodně důvodem k oslavě. Černou tečkou na šťastné novince je jen nevole ze strany matky princezny Eugenie. Té se vůbec nelíbilo, že pár oznámil dítě v den svatby její dcery a údajně si tak ukrojil kus slávy sám pro sebe.

Fotogalerie
26 fotografií