Svatebních dárků od veřejnosti se sice královský páreček hned po veselce zbavoval, teď si ale prý sami něco mimořádného nadělili. Princ Harry se totiž pořádně plácl přes kapsu a pro svou manželku Meghan koupil luxusní sídlo v Malibu v Kalifornii.

Brunetka, která je původem právě z Ameriky, se tam tak opět bude mít kam vracet, i když třeba jen na dovolenou. Určitě pro ni teď bude jednodušší i navštívit svou maminku a klidně ji pozvat na návštěvu.

Mačkat se v sídle rozhodně nebudou, jelikož podle informací webu New Idea je v nemovitosti jen pár kroků od pláže hned osm ložnic a stejný počet koupelen. Nechybí ani velký bazén s vířivkou a umělými vodopády. K dispozici pak budou mít Harry a Meghan také tenisové kurty, tělocvičnu či soukromé kino.

Krásné překvapení pro novomanželku Harryho přišlo na pořádný balík peněz - údajně 16 milionů dolarů, tedy v přepočtu 456 milionů korun. Ale vzhledem k tomu, že je Harry z královské rodiny, nebude to pro něj zřejmě žádná velká oběť. Všechno mu pak jistě vynahradí štěstí jeho lásky.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

 

Fotogalerie
107 fotografií