Ještě coby americká herečka se Meghan Markle snažila prosadit mnoha způsoby. Nejenže si střihla malé a leckdy dost zapomenuté roličky ve známých seriálech Kriminálka New York, Beze stopy či Beverly Hills 90210 (v posledním z nich dokonce její postava prováděla orální sex), ale působila také coby jedna z krásek držících kufřík s číslem v pořadu Deal or No Deal.

Jejím úkolem bylo působit svůdně a v róbách ukazovat krásné křivky, aby se bylo ve studiu na co dívat. Vzhledem k tomu, že Meghan byla již odmala zarytou feministkou, muselo být pro ni ponižující, že má být jen hezkou tvářičkou bez většího významu.

Pořad, který se pod názvem Ber nebo neber vysílal v roce 2007 i v Česku a moderoval ho Pavel Zuna (51), měl na americkém kanálu NBC pod palcem komik Howie Mandel (62). Ten teď zavzpomínal na chvíle, kdy se při natáčení setkal i s Meghan.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

„Ne každý má příležitost setkat se s členy královské rodiny, kteří jsou všichni kultivovaní lidé, kteří v sobě mají cosi podstatného,“ zaradoval se pro magazín People. „Jen tak nestojí a nedrží kufřík, mají kariéry, koníčky, rodiny, podnikají,“ vysvětloval. „Takže když princ Harry potká někoho, kdo se ocitl v naší show, má co mu nabídnout,“ nechal se slyšet.

Dokonce promluvil i o tom, jak na něj krásná brunetka během spolupráce v letech 2006 a 2007 zapůsobila. „Chovala se už trochu jako vévodkyně,“ dodal Mandel a naznačil tak, že Markle nikdy nechyběla elegance, ovšem mohla někomu připadat jako povýšená. Už tehdy se prý zdálo, že má velké ambice. Kolegové si mysleli, že buď se uchytí na Broadwayi, či získá Oscara. Osud tomu chtěl ale jinak a ona o deset let později začala randit s princem Harrym (33) a letos se za něj dokonce i provdala.

Sama novopečená vévodkyně ze Sussexu na své působení v Ber nebo neber nevzpomíná zrovna v dobrém, i když to prý pro ni byl velmi poučný zážitek. „Zůstala jsem tam celou věčnost stát v těch příšerně nepohodlných a levných botách na podpatku o pěti palcích (12 centimetrů) a jenom jsem čekala, aby si už někdo vybral moje číslo, abych si mohla jít sednout,“ popsala před časem pro Esquire.

VIDEO: Tradice nade vše: Jak Harry a Meghan trávili předsvatební noc?

Video
Video se připravuje ...

Tradice nade vše: Jak Harry a Meghan stráví předsvatební noc? Reuters

 

Fotogalerie
127 fotografií