Ostrá slova a chování Thomase Marklea se velmi dotýkají jeho dcery Meghan Markle. Markle se neustále opírá do královské rodiny a kritizuje její zastaralá pravidla a obviňuje ji, že omezuje jeho dceru. V rámci svých výlevů si vzal do pusy i národem oblíbenou Lady Dianu, což Britové neradi slyší. Navíc se nedávno přiznal, že v minulosti bral drogy.

Jeho dcera Meghan tato slova špatně snáší, obzvlášť když se snaží zapadnout do královské rodiny. A paradoxně jí pomáhá vévodkyně Kate. Snaží se Meghan udržet v psychické pohodě. „Kate se velmi snaží být na Meghan milá a do všeho ji zasvětit. Jsou sice velmi odlišné charaktery, ale vycházejí spolu dobře,“ řekl magazínu Vanity Fair zdroj z královského prostředí.

Dámy si našly dokonce i společné zájmy. Kromě lásky k psům obě milují čokoládu, tenis, anglický venkov a vášeň pro módu. Kate dokonce své švagrové Meghan doporučila několik designérů v Londýně. Podle zdroje manželka Williama také často zve vévodkyni ze Sussexu do svého domu na čaj.

Mluví spolu po telefonu a Kate často zve Meghan na návštěvu. Snaží se vidět jednou týdně, někdy Meghan přijde s princem Harrym, jindy sama. Kate má dost svých starostí s péčí o tři děti a také má svoji partu přátel, ale snaží se vycházet Meghan vstříc. Je velmi empatická ohledně Meghanina vztahu s jejím otcem,“ dodal zdroj. Nejlepší přítelkyně se z nich nejspíš nestanou, ale už jsou rodina, a tak se snaží spolu co nejlépe vycházet.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

Fotogalerie
63 fotografií