Podle svých slov se Thomas potýká se zásadními zdravotními problémy. Právě kvůli infarktu a prodělané operaci srdce také údajně nemohl dorazit na královskou svatbu. „Je to štěstí, že jsem pořád naživu. Muži z mé rodiny zřídka žijí přes 80 let, a tak bych byl překvapen, kdybych měl před sebou dalších deset let. Mohl bych zemřít už zítra," vysvětlil pro britský Mail Markle, který si ale podle některých lidí své zdravotní potíže vymýšlí.

Vzhledem k tomu, že Meghans ním po svatbě s Harrym (33) raději přerušila kontakt, jelikož se obávala, aby veškeré rozhovory s ní nezneužil a neprozradil něco médiím, snaží se Thomas na sebe všemožně upozornit a vyvolat v dceři lítost. Neštítí se ji ani citově vydírat. „Možná by bylo pro Meghan jednodušší, kdybych umřel. Všichni by pak pro ni měli pochopení a soucit," nechal se dokonce slyšet.

Velmi ho prý rozčiluje to, jak se k němu dcera začala chovat. „Odmítám zůstat ticho. Vytáčí mě, že si Meghan připadá nadřazená. Beze mě by nebyla nic. Já jsem vévodkyni stvořil takovou, jaká je dnes. Všechno, co je ona, jsem udělal já," tvrdí Markle, který přitom dceru ani nevychovával, jelikož po rozvodu žila se svou matkou Doriou.

Prý s ní byl ale v kontaktu, což teď není možné. „Opravdu mě bolí, že mě úplně odstřihla. Míval jsem telefonní číslo na její soukromé služebnictvo v paláci, ale po pár kritických slovech, co jsem řekl o tom, jak královská rodina Meghan změnila, mě odřízli," stěžuje si někdejší kameraman a osvětlovač s tím, že čísla byla odpojena a už nefungují. „Nemám žádný způsob, jak kontaktovat svoji dceru. Přitom má 4. srpna narozeniny a já bych jí rád poslal blahopřání."

Nechce ho prý poslat přímo do paláce, jelikož by se ztratil mezi hromadou dalších přáníček od fanynek. Přesto se Markle údajně nevzdává. „Já doufám, že se usmíříme. Nechtěl bych zemřít bez toho, abych s ní znovu mluvil," dodal pro Mail. 

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
116 fotografií