Meghan se po boku prince Harryho ukázala na charitativním utkání v pólu. Nejenže manželovi fandila a za vítězství jeho týmu mu dala sladký polibek, ale překvapila také modelem, který měla na sobě. Oblékla totiž modré šaty, které vypadaly téměř na chlup stejně jako model, jenž měla na sobě v červenci 2016 při účinkování v pořadu Today Show americké televize NBC.

Už tehdy prý tajně randila s Harrym (33), dnes jsou dokonce manželé. Zvoleným outfitem teď ale ukázala, že její vkus se po královské svatbě zas tak výrazně neproměnil. Naopak sází na vyzkoušené barvy i střihy. Ovšem jeden rozdíl mezi jejím oblečením tehdy a teď přece jen je. Tentokrát totiž mohla Meghan sáhnout trochu hlouběji do kapsy.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Zatímco před dvěma lety zvolila model značky Yigal Azrouel, jehož přesná cena sice není známá, ovšem odhaduje se na 700 liber, tedy zhruba 20 tisíc Kč. Současné šaty jsou ale značky Carolina Herrera a dají se pořídit za 2 357 liber, tedy v přepočtu 68 tisíc Kč! Stojí tak více než třikrát tolik!

Coby vévodkyně ze Sussexu a choť britského prince už si takový luxus může zkrátka dovolit. Ostatně celková cena za její garderobu a šperky už podle zahraničních médií od zásnub dosáhla hranice milionu liber, tedy 28 milionů Kč.

VIDEO: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl?

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl? Redakce Blesk, Reuter

 

Fotogalerie
162 fotografií