Královský šéfkuchař Darren McGrady tvrdí, že rýže, těstoviny a brambory nesmí překročit práh kuchyně v Buckinghamském paláci. Královna se tak prý rozhodla proto, že si chce držet dál od těla ty pochutiny, které obsahují velký podíl sacharidů. K těm patří tolik oblíbená italská pasta.

Chudinka Meghan! Pro těstoviny s pomalu vařenou cuketou by totiž šla světa kraj, jak už dříve prozradila serveru Delish.com. Dokonce to jídlo označila za „božské pošušňáníčko“. Ráda doma dělá pastu na x způsobů a vymyslela právě recept s cuketou, kterou vaří čtyři hodiny, až se z ní stane dokonalá omáčka.

Darren McGrady prozradil, že i česnek je surovina zapovězená. Spolu s pár dalšími neobvyklými potravinami. „Česnek a příliš mnoho cibule? V paláci neexistuje! To by královna nikdy nedovolila! Stejně jako nepropečené maso! Alžběta si potrpí spíše na well done způsob úpravy,“ řekl serveru Recipes Plus.

A dezert? Královna Alžběta II. prý preferuje obyčejný banán. Který však jí nezvykle vidličkou a nožem. K tomu Darren dodává: „Odřízne konce, pak banán podélně rozpůlí a rozkrájí na malé plátky, jež pak s grácií konzumuje.“

Historicky si také členové rodiny nesměli venku v restauraci dávat mořské plody… Prý kvůli tomu, aby nebyli otráveni.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Fotogalerie
44 fotografií