Představa, že žena má štíhlé nohy odhalovat v šatech či sukních, patrně stále drží britskou královskou rodinu. Jak jinak totiž vysvětlit jejich nevoli vůči Meghanině zálibě v cigaretových kalhotách a kostýmech v pánském stylu?

Takových si prý do zásoby teď nakoupila mladá vévodkyně hned několik, aby měla co nosit na turné po Austrálii a okolních zemích, kterého se má Meghan s Harrym zúčastnit v říjnu v rámci Invictus Games. Jenže podle médií Harry projevil svou nevoli vůči Meghannině lásce ke kalhotovým kostýmkům.

On i zbytek královské rodiny by totiž byl radši, kdyby se vévodkyně držela sukní a neprůhledných punčoch, místo zcela jistě pohodlnějších kalhot. Přitom podobně si smokingy a pánský styl oblékání oblíbila i princezna Diana.

Harry dokonce nyní zašel tak daleko, že své manželce jasně řekl, že se mu nelíbí smoking od Stelly McCartney, který si Meghan vybrala na jednu z důležitějších akcí v rámci turné. Je podle něj prý příliš „pánský“. Poslední slovo ale bude mít jako vždy královna. Jenže ta nemá kalhoty na ženách vůbec v lásce...

Fotogalerie
23 fotografií