Královská rodina zkrátka určuje styl. Jakýkoli kousek garderoby, v němž se jakýkoli člen britské aristokracie objeví na veřejnosti, se okamžitě stane kasovním trhákem a během velice krátké doby se stane nedostatkovým zbožím. Obchodníci a šťastlivci, kteří měli rychlou reakci, si mnou ruce..

Fotka smějícího se George byla pořízena během křtin jeho mladšího brášky prince Louise v zahradě Clarence House, sídla jeho dědečka prince Charlese. „Děkujeme všem za vaše milé vzkazy a gratulace,“ připsali pyšní rodiče pod fotku.

Louis má na sobě bílou košilku s detailem modré vyšívané linky a modré kraťasy, oboje celkem asi za 2500 Kč od francouzské značky Amaia Kids, kterou si jeho máma Kate oblíbila před třemi lety. Modrý svetřík, který měl George na sobě, když šel do porodnice přivítat svou mladší sestřičku Charlotte, byl beznadějně vyprodán během chvíle. 

Je jasné, že malý velký George má důvod k radosti. Jak by ne, jednak je díky svému rozkošnému, napůl rošťáckému, napůl stydlivému úsměvu miláčkem národa a současně velkým bráchou svým dvěma mladším sourozencům, jednak ho čeká exkluzivní narozeninová oslava, která se bude konat na soukromém ostrově v Karibiku.

Video
Video se připravuje ...

Královská rodina přijíždí na křtiny prince Louise Twitter/@kensingtonroyal

Fotogalerie
25 fotografií