Oznámení o této návštěvě přišlo jen pár dní poté, co nevlastní sestra vévodkyně ze Sussexu Samantha Markle oznámila na Twitteru, že je Meghan „chladná“ a nedivila by se, kdyby z toho jejich otec dostal smrt! Thomas Markle ve středu v LA oslavil své 74. narozeniny úplně sám, nešťastný z toho, že není s Meghan v žádném kontaktu.

Meghan se v Anglii do své role vpravila poměrně rychle. Ale zdá se, že vévodkyni přece jen chybí rodná země a rodina s přáteli. A proto před oficiální cestou se svým manželem princem Harrym v roce 2019 vyrazí do USA sama, aby se se svými blízkými zase shledala.

Zdroj britského DailyMailu uvedl, že se chce podívat domů i proto, že už velmi brzy plánuje, že se stane matkou. Prý už v roce 2019 celý svět uslyší pláč malého prince či princezny. Že by její volné outfity přece jen něco rostoucího chtěly naznačit?

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu mají v říjnu navštívit Austrálii, Nový Zéland, Fidži a království Tonga. Meghan prozradila, že manžela doprovodí na hry Invitus v Sydney. Tato paralympiáda veteránů byla v roce 2014 založena právě princem Harrym.

Novomanželé plánují výlet za oceán na jaře roku 2019. Meghan se těší, že Harryho představí všem svým milovaným a ukáže mu taje a divy Ameriky. Itinerář cesty ještě není znám, ale zdroj z paláce tvrdí, že zvažují navštívit New York, Washington D. C. a Kalifornii. „Chtějí upevnit, podporovat a rozvíjet vztahy mezi USA a Británií,“ tvrdí zdroj.

Otec Meghan Thomas Markle je momentálně zpět v USA, ale zatím není jasné, jestli se s ním jeho dcera bude chtít potkat. Své 74. narozeniny oslavil osamocený v McDonaldu v Los Angeles. Byl spatřen, jak po návštěvě fastfoodového řetězce zaběhl ještě do banky a obchodu UPS. Později vyzvedl v jednom krámě drobnou elektroniku a zaskočil za svými přáteli, kteří bydleli poblíž.

Thomas odjel ze svého domu v Rosaritu v Mexiku v úterý, v předvečer svých narozenin, a řídil šest hodin v hustém provozu, aby skončil v levném motelu v Los Angeles.

Thomasova skromná narozeninová oslava se uskutečnila den poté, co Meghan a princ Harry navštívili k příležitosti stých narozenin Nelsona Mandely rozsáhlou výstavu v Londýně uspořádanou na jeho počest.

Fotogalerie
50 fotografií