Princ George jako miminko
Autor: Profimedia
Pět let dovrší prvorozený potomek prince Williama (36) a vévodkyně Kate (36) v neděli 22. července. A jelikož pro následníka britského trůnu nestačí jen obyčejná zahradní párty s balonky, čeká ho oslava v tropickém ráji, kde se bude moci vykoupat v křišťálově čistém moři.

Vévoda a vévodkyně z Cambridge totiž oslavence i jeho mladší sourozence Charlotte (3) a Louise (2 měsíce) vzali na společnou dovolenou na soukromém karibském ostrově Mustique, který má v oblibě nejen královská rodina, ale třeba i Mick Jagger (74) a další celebrity.

Fotogalerie: Královská podívaná: Slavnostní křtiny…
22 fotografií

K rodince se tentokrát připojili také rodiče Kate Carole (63) a Michael (69) Middletonovi a její sestra Pippa (34) s manželem Jamesem Matthewsem (42), kteří čekají svého prvního potomka. Oslavenec George tak bude mít kolem sebe ve svůj slavný den prarodiče i tetu se strýčkem.

Královská mincovna pak navíc na počest princových 5. narozenin vydá speciální pětilibrovou minci, na níž je svatý Jiří bojující s drakem. To ale zřejmě chlapce zas tak zajímat nebude. Jistě ale dostane řadu jiných dárků a hraček, které mu udělají radost.

VIDEO: Připomeňte si chvíli, kdy šel malý George poprvé do školy!

Video
Video se připravuje ...

Prince George jde poprvé do školy Facebook

 

Fotogalerie
82 fotografií