Dnes je sice Thomas Markle (73) na mizině, dřív si ale žil jako král. Nejenže v televizi  pracoval jako osvětlovací technik a přišel si tím na slušné peníze, ale navíc se mu poštěstilo vyhrát v loterii sumu v přepočtu 16,6 milionu korun.

Pohádkovou výhru získal v roce 1990, kdy bylo jeho dceři devět let. Médiím to prozradil jeho syn a nevlastní bratr Meghan, Thomas Markle mladší (52). „Díky tomu mohla Meg navštěvovat soukromé školy a získat kvalitnější vzdělání,“ vysvětlil, na co část peněz putovala.

„Vždycky věděla, čeho chce dosáhnout, a nepřestala, dokud to nezískala. Odmala se s ní u nás v rodině zacházelo jako s princeznou," rýpl si do ní, i když ji prý má rád. „Teď když se stala skutečnou šlechtičnou, nemohl bych na ni být pyšnější,“ tvrdí muž, který před královskou svatbou údajně poslal princi Harrymu (33) dopis, v němž ho před Meghan varoval a radil mu, aby se s ní neženil.

Peníze z loterie už jsou ale dávno v nenávratnu pryč, jelikož Markle před více než rokem zbankrotoval. Od té doby má obrovské dluhy, ale před časem se mu podařilo se opět zvednout ode dna a přestěhovat se do Mexika.

Ovšem finančně na tom stále není dobře, a tak není divu, že se snaží vydělat něco na tom, že jeho dcera se stala vévodkyní ze Sussexu. Ještě před svatbou si za své fotografie nechal od médií zaplatit v přepočtu téměř 3 miliony korun. Také vesele rozdává rozhovory o Meghan i Harrym a nevidí na tom nic špatného. „Vypadá to, že půlka Velké Británie si vydělává jmění díky prodeji fotek mé dcery a jejího manžela," nechal se slyšet pro Sun s tí, že nechápe, proč jedině on je za to trestán tím, že ho královská rodina ignoruje a vlastní dcera s ním nemluví.

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
200 fotografií