Stejně jako v případě křtin prince George (4) a princezny Charlotte (3) nebude z obřadu žádná velká veřejná událost, jako například nedávná svatba prince Harryho (33) s Meghan Markle (36). Naopak pozvánku na křtiny prince Louise údajně dostane jen 20 – 30 lidí, tedy nejbližší rodina a přátelé.

Britové už ale hádají, koho William a Kate požádali, aby šel jejich synkovi za kmotra. Uzavírají se na to i sázky a podle britského Expresu jsou horkými favority Williamův současný osobní tajemník Miguel Head a Tiggy Legge-Bourke, která byla chůvou princů Williama a Harryho poté, co jim zemřela maminka, princezna Diana (†36).

Dalšími kandidáty je pak také nevlastní sestra princů, tedy dcera Camilly (70) Laura Lopes (40), ale ve hře jsou také princezna Beatrice (29) či sestry princezny Diany – lady Jane Fellowes (61) a Lady Sarah McQuodale (63). Rozhodnutí je ale samozřejmě jen na rodičích.

Fotogalerie: Vévodkyně Kate porodila třetího potomka!…
105 fotografií

Ti svým starším ratolestem vybrali kmotry z řad svých přátel, k nimž mají důvěru. Georgovými kmotry se tak stali jejich spolužáci z univerzity Oliver Baker a Emilia Jardine-Paterson, ale také syn vévody z Westminsteru Earl Grosvenor, Williamova dlouholetá sekretářka Jamie Lowther-Pinkerton, jeho blízký kamarád William van Cutsem, sestřenice Zara Tindal a rovněž blízká přítelkyně zesnulé princezny Diany Julia Samuel.

Kmotry princezny Charlotte je pak Williamova další sestřenice Laura Fellowes, bratranec Kate Adam Middleton, Williamovi blízcí přátelé Thomas van Straubenzee a James Meade a blízká kamarádka Sophie Carter.

Křest miminka, které přišlo na svět 23. dubna v 11:01, proběhne již v pondělí 9. července v královské kapli Chapel Royal v St. James's Palace v Londýně. Prince Louise Arthura Charlese při té příležitosti veřejnost uvidí podruhé. Poprvé ho rodiče ukázali sedm hodin po porodu a Kate později zveřejnila i několik jeho fotek.

VIDEO: William a Kate představili třetího potomka!

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie
91 fotografií