Někdejší kameraman a filmař si opět pustil pusu na špacír, tentokráte v ranní televizní show Good Morning Britain (Dobré ráno Británie), kde mimo jiné prozradil, že telefonicky mluvil s princem Harrym. „Harry byl na lince spolu s Meghan – zavolali mi společně. Harry mě požádal o její ruku přes telefon,“ uvedl Markle.

Ten britskému princi svou dceru dal, ale měl prý jednu zásadní podmínku, která by přitom mohla vyznít i dost výhrůžně. „Jste gentleman. Slibte mi, že nikdy nevztáhnete ruku na moji dceru,“ vylíčil Thomas, podle něhož se s Harrym dalo dobře mluvit. Dokonce v televizním vysílání promluvil i o tom, co si podle něj princ myslí o brexitu a americkém prezidentovi Donaldu Trumpovi (72). Těžko říct, jestli ale opravdu všechno stihl se zetěm probrat, nebo si spíše všechno vymýšlel.

Nebylo by to ostatně poprvé, co by královskou rodinu a zároveň svou dceru Meghan ztrapnil. V minulosti si například nechal zaplatit fotografy za fotky, které měly působit jako tajně pořízené paparazzi snímky. Jenže jeho kšeft vyšel najevo a byla z toho jen ostuda, která se navíc značně podepsala i na jeho zdraví. „Uvědomil jsem si, že to byla vážná chyba. Je těžké vzít to zpátky,“ promluvil o naaranžovaných fotkách Thomas.

Fotogalerie: Uniklo ze svatebního mejdanu Harryho s…
189 fotografií

 „Pravda je, že jsem se nemohl dostat přes fakt, že se to stalo. Měl jsem už nějakou dobu problémy se srdcem, ale tohle mě dostalo na dno. Srdce mi začalo hrozně bušit, tak jsem musel ve dvě ráno jet do nemocnice,“ prozradil muž s tím, že ho čekalo ještě několik převozů jinam a vše vyústilo infarktem. To vše těsně před královskou svatbou, na kterou chtěl ale i tak dorazit.

VIDEO: Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů! Tereza Kühnelová

Když se mu tak po pár dnech ulevilo, podepsal revers a Meghan mu slíbila, že ho do Windsoru v Británii dopraví. „Všechno je pro tebe připravené,“ měla prý říct. Harry zase poslal jednoho svého kamaráda z armády, aby se o Thomase postaral a dovezl ho na obřad.

„Už to bylo zařízené,“ tvrdí Thomas, který ale nakonec stejně nedorazil, jelikož se prý jeho stav znovu zhoršil. „Musel jsem to zrušit. Nestaral jsem se o sebe dřív, takže mě kamarád odvezl přes hranice do nemocnice ve Státech, kde mi řekli, že jsem na tom velmi špatně a musel jsem podstoupit operaci srdce.“

„Rozhodně jsem chtěl dovést svou dceru k oltáři. Byl jsem hrozně smutný, že jsem to nemohl udělat. Celý svět se díval na moji dceru. Bohužel jsem teď jen poznámka pod čarou v jednom z největších momentů v historii,“ posteskl si Markle, který celou událost sledoval v televizi z nemocničního lůžka.

Na veselce pak jeho roli převzal sám princ Charles (69). „Nedokážu si představit lepší náhradu. Velmi mu to slušelo a moje dcera vypadala překrásně. Úplně jsem žárlil,“ dodal Markle v britském pořadu.    

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

Fotogalerie
97 fotografií