Minulost vévodkyně ze Sussexu se může královské rodině pořádně vymstít. Neživila se sice pornem, ale občas k tomu už neměla zas tak daleko. Coby herečka se musela na povel svlékat v seriálu a užívat si žhavých sexuálních scén, případně se svůdně vlnila v reklamě.

Právě sexy záběry Meghan Markle ve videu pro časopis Men's Health teď způsobují problémy. Advokáti francouzského magazínu Closer si jich totiž všimli a používají je jako záminku k tomu, aby od britské monarchie získali zpět své peníze. 

Právě Closer totiž v 2012 zveřejnil fotky obnažených prsou vévodkyně Kate. Jednalo se o paparazzi snímky toho, jak se opaluje na dovolené. Samozřejmě pořízené bez jejího souhlasu. Po jejich zveřejnění se Kate spolu s manželem Williamem (35) rozhodli médium žalovat a vysoudili na nich 92 tisíc liber, tedy v přepočtu víc než 2,5 milionu korun. O dost více, než kolik činí podobná vyrovnání v jiných případech.  

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

Vedení časopisu se s částkou očividně stále nemůže vyrovnat, jelikož nyní vytáhla na světlo fotky Meghan, které prý královské rodině nevadí. Oba dva případy se snaží srovnávat. „Jsou šťastní, když mají své sexy fotky, ale jen když to mají pod kontrolou. Pak ale požadují obří sumy, když nejsou autorizované. To je směšně pokrytecké," argumentují právníci dle zdroje deníku The Sun.

Ve středu se kvůli tomuto případu dokonce povede odvolací soud ve Versailles. Těžko říct, zda budou Francouzi úspěšní. Přece jen Meghan na fotkách nebyla nahá a v té době ani nepatřila ke královské rodině a svého muže Harryho (33) ještě ani neznala.

VIDEO: Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů!

Video
Video se připravuje ...

Novomanželé Harry a Meghan: Zbavují se svatebních darů za 200 milionů! Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
114 fotografií