Meghan ve svůj velký den oblékla róbu od Givenchy vytvořenou speciálně pro ni návrhářkou Clare Waight Keller (47). Finální model zůstal až do svatby v utajení a jeho celková cena je odhadována na 200 – 387 tisíc liber, tedy zhruba 5 – 13 milionů korun.

Teď ovšem jiná žena z oblasti módy přišla s šokujícím odhalením. Šaty vévodkyně ze Sussexu se prý až velmi nápadně podobají modelu z její kolekce. „Její šaty jsou identické jako jedny z našich,“ uvedla pro Daily Mail návrhářka Emilia Wickstead (34), která dokonce tvrdí, že mnoho svatebních komentátorů nejprve během obřadu považovalo róbu za její dílo.

Emilia, jejíž vkus oceňuje i vévodkyně Kate, se navíc rozhodla, že když už se pustila do kritiky, nebude se zbytečně držet zpátky. Proto se nechala slyšet, že nevěstě šaty ani pořádně neseděly.

„Když si vyberete jednoduchý design, měl by sedět perfektně. Ale její svatební šaty byly poměrně volné,“ vyslovila nahlas to, co si jiní jen šeptali. Rovnou pak zhodnotila i nevěstin účes. „Říkala jsem si: ‚Uchyťte jí ty pramínky dozadu. Je to královská svatba, proboha!“ dodala pro Daily Mail nakvašeně zhrzená návrhářka.

Veřejnost sice choť prince Harryho (33) vesměs chválila, ale šaty zkritizovala mimo jiné i zpěvačka Katy Perry (33). Jiní se zase nechali slyšet, že róba jim připomínala svatební šaty Jennifer Lopez (48) ve snímku Svatby podle Mary či model, v němž se vdávala korunní princezna Marie (Mary) Dánská (46) v roce 2004.

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl?

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl? Redakce Blesk, Reuter

Fotogalerie
94 fotografií