Bez ní by možná ani žádná svatba nebyla. Právě Violet totiž údajně dvojici seznámila a dala Harrymu Meghanino telefonní číslo. „Představil nás vlastně společný přítel. Byla to určitě bouda, bylo to rande naslepo,“ přiznal vévoda ze Sussexu, jak poznal svou vyvolenou.

Vysvětlil ale, že identitu kamaráda či kamarádky nebudou s Meghan prozrazovat. Podle všeho měla v jejich seznámení prsty právě mladá PR ředitelka módní značky Ralph Lauren, která stejně starého Harryho zná prakticky od puberty, jelikož její otec je prý blízkým přítelem prince Charlese (69). S Markle pak byla von Westenholz také viděna hned několikrát.

Fotogalerie: Uniklo ze svatebního mejdanu Harryho s…
189 fotografií

Pokud je skutečně seznámila ona, měla by být na sebe teď hrdá. Vždyť se její zásluhou konala velkolepá královská svatba! Ovšem z ní Violet shodou okolností utekla dřív. Na samotném obřadu byla samozřejmě viděna a nechyběla ani na odpolední recepci. Ovšem co je na pováženou, chyběla na večerním mejdanu ve Frogmore House.

Přitom na seznamu hostů jistě nechyběla. Ovšem svým dvěma přátelům a novomanželům dala zřejmě košem kvůli jinému programu. Podle britského Expresu byla totiž večer viděna ještě na další svatbě! Konkrétně Cary-Louise Pratt a Eda Watsona, shodou okolností dalšího starého známého prince Harryho.

VIDEO: Expert na šlechtu Forejt: Všechna tajemství královské rodiny! Unikátní rozhovor!

Video
Video se připravuje ...

Expert na šlechtu Forejt: Všechna tajemství královské rodiny! Unikátní rozhovor! Redakce Blesku, Reuter

 

Fotogalerie
60 fotografií