Mnozí všímaví diváci si během přenosu z královské svatby všimli, že Harryho bývalka Chelsy Davy (32) se netvářila zrovna nadšeně. Naopak seděla v kapli sama a kousala se nervózně do rtu. ‚To jsem mohla být já,‘ říkala si totiž zřejmě při pohledu na nevěstu Meghan. Na sociálních sítích si z ní sice mnozí dělali legraci, ve skutečnosti by ale nikdo v její kůži být nechtěl.

Nyní se ukázalo, že pro blondýnku byl ten den opravdu velmi náročný. Dokonce si kvůli tomu s princem těsně před svatbou volala. „Byl to jejich poslední telefonát, telefon na rozloučenou, kde si oba uvědomili, že Harry už se posunul dál,“ uvedl pro Vanity Fair rodinný známý.

„Chelsy byla ohledně toho všeho dost dojatá, dokonce plakala a málem na tu svatbu vůbec nešla. Nakonec ale šla a slíbila Harrymu, že se nebude snažit narušovat párty,“ dodal zdroj ohledně soukromého večírku, kam Davy raději nešla, aby neztropila nějakou scénu.

Na svatbu přišla s další »odkopnutou holkou«, herečkou Cressidou Bonas (29), a chvíli si povídaly. Na samotném obřadu se ale Chelsy musela hodně držet, aby se znovu nerozplakala. Není divu, že pro ni nebylo snadné sledovat expartnera, jak se žení s jinou. Dvojici s Harrym ostatně tvořila celých 7 let, v letech 2003 – 2010. Po rozchodu z nich byli přátelé, a dokonce se spolu zúčastnili i svatby Harryho staršího bratra Williama (35).

TOHLE MUSÍTE VĚDĚT O KRÁLOVSKÉ SVATBĚ

ONLINE ŽIVÉ STUDIO MÓDNÍ POLICIE GALERIE

DRSNÁ ZKOUŠKA OBŘADU: William zuřil, snoubenci plakali

ŘEČ TĚLA: TOHLE MEGHAN PORADILA KATE! UŽ SI KRYJE BŘÍŠKO

Co čeká Meghan po svatbě? 8 VĚCÍ, KTERÉ NYNÍ UŽ NESMÍ

NA TYTO FOTKY A VIDEO by Meghan asi nejradši zapomněla. ORÁLNÍ SEX  v autě a rajcovní SVÁDĚNÍ MEZI GRILOVANÝM MASEM

DETAILY Z MEJDANU * OFICIÁLNÍ FOTKY  * KATE VS. MEGHAN

 

VIDEO: Odborník na šlechtu Jindřich Forejt: Harryho svatba je poslední na 20 let!

Video
Video se připravuje ...

Odborník na šlechtu Jindřich Forejt: Harryho svatba je poslední na 20 let! Redakce Blesk, Reuters

 

Fotogalerie
64 fotografií