„No, je mi opravdu strašně líto, že jsem propásla tuhle show. Haha,“ napsala na Twitteru Samantha Grant, která se teprve nedávno vrátila k používání svého původního příjmení Markle, aby byla více spojována s Meghan. Dokonce si z podobného důvodu obarvila i vlasy z blond na černo.

Pozvánku na královskou svatbu žena nedostala a od té doby nedělá nic jiného, než že nevlastní sestru kritizuje. Také se přiznala, že naaranžované rádoby paparazzi fotky jejího otce Thomase (73) byly její nápad. Chtěla mu prý vylepšit mediální obraz, ale dosáhla spíš opačného efektu. Teď ale Samantha překonala sama sebe a vzala si na paškál celou svatbu a dokonce i maminku nevěsty.

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

„Bylo to směšné, že tam seděla úplně sama. Vypadala spíš jako hokejista na trestné lavici,“ zkritizovala drsně Doriu Ragland (61) a drsně se otřela také o barvu kostýmku, který na svatbu oblékla. Nejvíc jí ale očividně vadil fakt, že vedle ní v tak důležité chvíli neseděl ani bývalý muž Thomas, který kvůli zdravotním problémům účast na svatbě nakonec odřekl, ale ani žádný další člen rozvětvené rodiny. V první řadě ona sama.

O její zahořklosti svědčí i další její poznámka, tentokrát na adresu celé královské rodiny. „Jsou jako Addamsova rodina, akorát s miliardami dolarů,“ vysmála se na Twitteru žena, která je už řadu let upoutána na invalidní vozík kvůli roztroušené skleróze.

VIDEO: Tradice nade vše: Jak Harry a Meghan strávili předsvatební noc?

Video
Video se připravuje ...

Tradice nade vše: Jak Harry a Meghan stráví předsvatební noc? Reuters

 

Fotogalerie
93 fotografií