Ve Windsoru to v sobotu neuvěřitelně žilo a davy lidí čekaly, až kolem nich projede průvod v čele s kočárem s královským párem novomanželů. V jednom ze zástupů byla přitom také žena, která měla na život novopečené vévodkyně ze Sussexu velký vliv. 

Jednalo se o Gigi Perreau (77), která Meghan pomáhala s hereckou kariérou a učila ji tomuto řemeslu před tím, než Američanka získala svou velkou roli v seriálu Suits (Kravaťáci). Když kolem ní kočár projížděl, byla sama zvědavá, zda ji nevěsta pozná.

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

Její výraz, který byl zachycen na krátkém videu natočeném na mobilní telefon, ale mluví za vše. Přítomnost její mentorky ji překvapila natolik, že brunetka otevřela pusu dokořán a chvíli nevěřícně zírala, než se začala zase usmívat, jak se sluší a patří. Také Harry se za okamžik ohlédl stejným směrem.

 

„Ona tě viděla! Ta tě určitě poznala," volala nadšeně kamarádka Gigi a ta jen šťastně přitakala. „Já vím." Dokonce pak napodobila výraz své někdejší žákyně, s níž si ale nestihla ani promluvit. Podle zahraničních médií by proto měla kontaktovat palác a pokusit se s Meghan spojit. Ta by ji jistě ráda viděla déle než na zlomek vteřiny.

Sama Perreau hrála už od dvou let a zejména ve 40. letech patřila k velkým hvězdám stříbrného plátna. Objevila se v amerických pořadech The Donna Reid Show či The Betty Hutton Show, a dokonce získala i hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Později začala učit mladé talenty a mezi nimi i Markle, která se ale po zasnoubení a nyní i sňatku s britským princem musela své nadějné kariéry vzdát.  

TOHLE MUSÍTE VĚDĚT O KRÁLOVSKÉ SVATBĚ

ONLINE ŽIVÉ STUDIO MÓDNÍ POLICIE GALERIE

DRSNÁ ZKOUŠKA OBŘADU: William zuřil, snoubenci plakali

ŘEČ TĚLA: TOHLE MEGHAN PORADILA KATE! UŽ SI KRYJE BŘÍŠKO

Co čeká Meghan po svatbě? 8 VĚCÍ, KTERÉ NYNÍ UŽ NESMÍ

NA TYTO FOTKY A VIDEO by Meghan asi nejradši zapomněla. ORÁLNÍ SEX  v autě a rajcovní SVÁDĚNÍ MEZI GRILOVANÝM MASEM

DETAILY Z MEJDANU * OFICIÁLNÍ FOTKY  * KATE VS. MEGHAN

 

VIDEO: Už jsou svoji: Princ Harry si vzal Američanku Meghan! Takový byl jejich první manželský polibek!

Video
Video se připravuje ...

Už jsou svoji: Princ Harry si vzal svou Meghan! Takový byl jejich první manželský polibek! Redakce Blesk, Reuters

 

Fotogalerie
190 fotografií