Některé uniklé fotky byly celkem neškodné. Indická herečka Priyanka Chopra (35) udělala například několik selfíček i fotek ze svatby, které pak sdílela na Instagramu, kde má 23 milionů fanoušků. Kolegyně Meghan ze seriálu Suits (Kravaťáci) Jacinda Barrett (45) zase vyfotila sebe a svého muže Gabriela Machta (46), zřejmě aby měli památku.

Další tvář z právnického seriálu Rick Hoffman (47) se pochlubil skupinovou fotkou s kolegy přímo před kaplí svatého Jiří pořízenou těsně po obřadu. Ovšem i během něj vyvolal mírnou kontroverzi kvůli svým zvláštním grimasám.

Protažený obličej prý ale neměl kvůli tomu, že by snad novomanželům záviděl. Pravý důvod později sám vysvětlil: „Představte si, že zprava vedle vás sedí někdo, a vy nevíte kdo, s naprosto příšerným dechem. Nechutné.“

Fotogalerie: Uniklo ze svatebního mejdanu Harryho s…
189 fotografií

Další tajemství ohledně události pak prozradila herečka Troian Bellisario (32), která je ve skutečném životě vdaná za Patricka J. Adamse (36), který v Suits ztvárňoval manžela postavy právě Meghan Markle. Než se vydala na večerní recepci, porušila totiž zákaz focení, a dokonce natočila i krátké video na Instagramu, kde mimo jiné odhalila, že každá pozvaná dáma dostala od novomanželů pár pohodlných přezůvek, aby si mohla ulevit od bot na vysokých podpatcích.

Na podobné téma ostatně vtipkovala i tenistka Serena Williams (36), která se nechala slyšet, že by se před večerním mejdanem a tancováním nejraději přezula do tenisek.

Nejlepší kamarádka nevěsty Jessica Mulroney (38) se zase na sociální síti pochlubila fotkou v blyštivě zlaté róbě a prozradila, že spolu s manželem Benem (42) prožili naprosto „kouzelný víkend“.

VIDEO: CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl?

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Svatba Harryho a Meghan očima Františky Čížkové! Jak se kdo oblékl? Redakce Blesk, Reuter

Fotogalerie
123 fotografií