Markleovi jsou poměrně rozvětvená rodina, ovšem pozvánku na veselku dostala jen hrstka z nich. Část příbuzných tak zůstala v Americe a svatbu Meghan s britským princem Harrym (33) oslavovala »stylově» ve fast foodu s papírovými korunami na hlavách. Kde byl tatínek Thomas Markle (73), který má zdravotní problémy a účast musel na poslední chvíli odříct, není známo.

Asi zůstal doma, aby dceři nedělal další ostudu. V tom ho ale tentokráte zastoupil pěstitel marihuany a Meghanin synovec Tyler Dooley. Ten se spolu se starším bratrem TJ (26), maminkou Tracey a svou přítelkyní vypravil do Londýna. Pozvánku na obřad přitom nikdo z nich nedostal.

I když se s královnou nesetkali, pořádně šťastnou událost zapili a v nočních hodinách se vypravili do londýnského nočního klubu Bacchus. Zatímco část americké výpravy se po prohledání ochrankou dostala bez problémů dovnitř, Tyler se dostal do problémů. Prozradil totiž na sebe, že má u sebe kapesní nůž.

VIDEO: Takhle si Dooleyovi užívali v klubu před incidentem s ochrankou

 

„Všichni už byli očividně trochu opilí z oslav svatby, ale ne nějak hrozně. Tyler přišel k vyhazovači a řekl: ‚Já mám u sebe nůž.‘ Vytáhl ho a podal zaměstnancům,“ cituje britský Sun svědka incidentu. Mladík se měl dokonce vymlouvat, že zbraň s sebou z USA přivezl jen kvůli tomu, že jejich prezident Donald Trump (71) mluvil o tom, že Londýn není bezpečný a je to tam jako ve válečné zóně. Údajně měl nůž jen kvůli své ochraně.

„Všichni se chovali docela v klidu, ale někdo vytočil 999 a vtom mu začali místní chlapi říkat, že ho zatknou. V tu chvíli zdrhnul,“ dodal zdroj. Policie měla ke klubu dorazit asi v 1:55 a zabavila nůž. Vzhledem k tomu, že Dooley utekl, nikdo nebyl zatčen. Údajně se měl ale jeho bratr TJ později vrátit do klubu a snažit se vše vysvětlit. Když se ale o všem dozvěděla média, rodina se rychle schovala do komory v hotelu Hilton DoubleTree v londýnském Kingstonu a k ničemu se nechtěla vyjadřovat.

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

VIDEO: Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru!

Video
Video se připravuje ...

Kam jedou? Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru! Reuters

 

Fotogalerie
118 fotografií