Meghan Markle si už v sobotu bere za muže prince Harryho (33), kvůli kterému se musela vzdát herectví. Ví ale Kensingtonský palác, v čem všem během své kariéry stihla účinkovat? Teď se na světlo světa dostalo video, ze kterého královna Alžběta (92) bude přinejmenším v šoku.

Nastávající manželka prince Harryho před pěti lety natočila svůdné video, ve kterém si z těla strhává průhlednou blůzku a bez ostychu ukazuje podprsenku. V krátkém klipu, který vznikl pro pánský magazín Men's Health, se stihne několikrát olíznout, vystrčit zadeček – a co víc!? Po zakousnutí do šťavnatého hamburgeru si olízne palec stylem, že slintající divák neví, na co má v tu chvíli větší chuť. 

Podívejte se na celý klip, který vás v době letních grilovaček rozhodně nenechá chladnými...

Je politováníhodné, že Meghan podobné sexuchtivé pózy a svůdné pohledy už nikdy nebude moci udělat. Tedy krom jedné výjimky - soukromí s divokým princem a jejím již brzy drahým chotěm snad královna kontrolovat nebude. Co na toto video řekne Kensingtonský palác? Bude to řešit? Nebo to nechá být? Britský server Mirror kontaktoval palác o vyjádření. Buď promluví nyní, nebo ať mlčí navždy (a tohle video rozhodně nezakazuje).

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

SLEDUJTE ONLINE ZE SVATBY HARRYHO A MEGHAN I ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY A MÓDNÍ POLICIÍ

Fotogalerie
39 fotografií