Těsně před svatbou měl otec Meghan Markle infarkt a následně mu lékaři sdělili, že bude muset jít na operaci. Všemu předcházel skandál s nahranými paparazzi fotkami, na kterých chtěl Thomas Markle vydělat hezký pár dolarů. Tak nebo tak, po infarktu dlouho nikdo nevěděl, zda bude tenhle „průšvihář“ natolik zdravotně schopný, aby mohl svou dceru dovést k oltáři. Dva dny před svatbou herečka sdělila aktuální informace. 

„Bohužel, můj otec se na naši svatbu nedostaví. Na mém otci mi vždy záleželo a doufám, že bude mít dostatek prostor na uzdravení. Chtěla bych poděkovat všem, kteří posílali zprávy a podporovali. Prosím, vězte, že se s Harrym těšíme, až si sobotní speciální den užijeme i s vámi,“ tak znělo oficiální prohlášení, které se objevilo na Twitteru Kensingtonského paláce.

Meghan Markle vydala prohlášení o svém nemocném otci.
Autor: Twitter

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

Kdo Meghan Markle nakonec doprovodí k oltáři, je zatím nejisté. Je tudíž možné, že Kensingtonský palác informaci nezveřejní a pro všechny to tak bude v sobotní slavnostní den velké překvapení. Jisté ale je, že to nebude bratr Meghan, ten se totiž svatby taktéž nezúčastní. 

SLEDUJTE ONLINE ZPRAVODAJSTVÍ ZE SVATBY HARRYHO A MEGHAN A ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY I MÓDNÍ POLICIÍ V SOBOTU NA BLESK.CZ

Kdo nedostal pozvánku na královskou svatbu? Čtěte zde >>>

Fotogalerie
70 fotografií