Jako by už tak neměla dost nervů se svatbou, Meghan Markle (36) má v posledních dnech největší starosti se svým tátou. Ten nejdřív odvolal účast kvůli prodělanému infarktu a rovněž měl obavy z královny (92), poté ale otočil a řekl, že chce svou dceru dovést k oltáři. Jen pár hodin poté je ale zas vše jinak... 

Thomas Markle oznámil serveru TMZ, že na svatbu nepřijde, protože ve středu ráno podstoupí vážnou operaci srdce, při níž mu lékaři "odstraní neprůchodnost, opraví škody a zavedou mu koronární stent", který neprůchodnou cévu roztáhne, a umožní tak větší průtok krve. Lékaři mu ale zakázali, aby tak brzo po operaci někam cestoval.

Meghanin otec rovněž uvedl, že podle něj za jeho infarktem stojí syn Thomas Jr. a jeho nepatřičný dopis adresovaný princovi Harrymu. V něm se bratr Meghan snažil prince odradit od svazku, konkrétně uvedl, že to bude "největší chyba v historii královských svateb". "Ještě není pozdě, Meghan Markle zcela zjevně není ta pravá žena pro tebe," napsal s tím, že jeho sestra není vůbec taková, jak si celý svět myslí. Thomas Junior se týden na to omluvil a žadonil, aby ho pár na svatbu pozval. 

Na rodinnou krizi reagují i sázkové kanceláře, které vypsaly kurzy na to, kdo Meghan dovede k oltáři. Hromada lidí je přesvědčená o tom, že půjde uličkou sama, otec Meghan je ale jiného názoru. Podle něj by ji měla provdat její maminka Doria Ragland, která na svatbu přiletí z Los Angeles. V historii královských svateb by to nebylo poprvé, kdy nevěstu odvede k oltáři žena. Královna Viktorie po smrti manžela, prince Alberta, provedla uličkou hned dvě své dcery.

Fotogalerie: Svatba Harryho a Meghan: Sláva novomanželům!
433 fotografií

Video: Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
93 fotografií