Meg, vím, že nejsem dokonalý, stejně jako zbytek naší rodiny, jak jsi už určitě zjistila z tisku. Ale dobrý, špatný nebo perfektní, my jsme jediná rodina, kterou máš,“ napsal muž Meghan, se kterou má společného otce.

Ačkoliv jejich vztah v minulosti vychladl a dlouho se neviděli, je jasné, že se Thomas nechce vzdát příležitosti zúčastnit se v současnosti nejsledovanější svatby světa. O pozvánku prosí nejen pro sebe, ale pro celou Meghaninu rodinu, tedy i pro její nevlastní sestru Samanthu Grant.

Ještě v dubnu měl však Thomas ke královskému páru jiný přístup. V dopise přímo adresovanému Harrymu napsal, že vzít si jeho sestru by byla největší chyba v historii britské královské rodiny a že očividně pro něj není ta pravá. I za tento úlet se v dopise z května omluvil s vysvětlením, že byl rozrušený a zmatený. Zklamalo ho, že ho sestra na svatbu odmítla pozvat. Vzhledem k jeho chování, není divu proč.

Zda se Meghanino srdce obměkčí a přece jen svého bratra pozve, je ve hvězdách. Nicméně čas se krátí: svatba je naplánovaná již na 19. května a uskuteční se v kapli sv. Jiří na zámku Windsor.

Vše o svatbě Harryho a Meghan čtěte zde >>>

VIDEO: Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
25 fotografií