Bezmála čtyřkilový chlapec, jehož jméno zatím Kensingtonský palác nezveřejnil, se narodil v pondělí v 11:01 místního času (12:01 SELČ) v porodnici St. Mary's v londýnské části Paddington. Podle britských médií proběhl pětihodinový porod bez komplikací a vévodkyně ho absolvovala zcela bez utišujících léků. Celý svět se diví, jak to, že to vévodkyně tak dobře zvládá.

Sedm hodin po porodu totiž Kate s dítětem v náručí a s Williamem po boku opustili nemocnici a hýřili úsměvy na všechny strany. Před odchodem krátce zapózovali novinářům i s novorozeným synkem a Kate vypadala odpočatě a šťastně. Jaké je její tajemství?

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie: Vévodkyně Kate porodila třetího potomka!…
105 fotografií

Podle zdrojů z královského paláce si Kate oblíbila hypnoporod, což je speciální metoda, která umožňuje kratší a pohodlnější porod bez takových bolestí, takže se zároveň snižuje potřeba utišujících léků. Rodička se podrobí kombinaci hypnoterapie, relaxace a dýchacích technik. Účelem tzv. hypnoporodu je, aby se maminka během náročného aktu zcela uvolnila a měla tudíž daleko menší strach.

Kate už tímto způsobem přivedla na svět i své dva předchozí potomky: prince George (4) a dcerku Charlotte (2). A není zdaleka jediná, kdo této metodě propadl. Stejně měla rodit i například Angelina Jolie (42) a Gisele Bündchen (37).

Fotogalerie
60 fotografií