Předtím, než se dala dohromady s Harrym, na sebe krásná Američanka upozornila především rolí právničky v seriálu Kravaťáci (Suits). K herectví přitom tíhla mnohem dříve. Už jako malá holčička se ráda předváděla a kdysi si dokonce hrála na královnu, která cosi přikazuje svým služebníkům.

Vystoupení před větším publikem si pak vyzkoušela už na základní škole. Její třída si totiž v létě 1994 připravila společné vystoupení nazvané „Broadway přichází do Hollywoodu“, v němž Meghan doslova zazářila. Nejprve děti zatančily a zazpívaly hity ze známých muzikálů (například Pomáda či West Side Story) a Markle pak pronesla řeč.

V ní oslovovala publikum, včetně svých rodičů Dorii a Toma. Poté ocenila oblíbené učitele a předala jim ceny. „Dnes jsme tu proto, abychom mohli poděkovat všem lidem, díky nimž jsme se v uplynulých devíti letech cítili výjimeční,“ řekla mimo jiné v dokonale připraveném proslovu. Zkrátka rozená herečka a řečnice. Ostatně i maminka její tehdejší nejlepší kamarádky Ninaki Priddy o ní řekla, že chtěla být vždy perfektní. 

Není divu, že v dospělosti se pak brunetka vydala na hereckou dráhu. Svou kariéru teď ale musela pověsit na hřebík. Litovat ale nemusí, jelikož se jí plní její další dětský sen – přivdá se do britské královské rodiny.

VIDEO: Meghan již předvedla i své řečnické umění: Jak promluvila na půdě OSN?

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN Youtube.com/What We See

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan čtěte ZDE>>

Fotogalerie
56 fotografií