„Pozvánky následují mnohaletou královskou tradici a byly vytvořeny v tiskárně Barnard Westwood," informoval na Twitteru Kensingtonský palác a dokonce odtajnil i snímek finální podoby pozvánek.

Na nich samozřejmě nesmí chybět znak princů z Walesu vytištěný zlatým inkoustem. Samotný text, v němž by snoubenci rádi „poprosili o radost ze společnosti" hostů, je pak vytištěn černou barvou. Papír je speciálně vyleštěn a kolem okrajů pozlacen.

Zajímavostí pak je, že zatímco papírové kartičky pocházejí z Anglie, inkoust pro změnu v Americe. Skoro jako by to bylo symbolické vyjádření původu nastávajících manželů. Princ je samozřejmě Brit, ovšem jeho vyvolená je Američanka.

Unikátní video z výroby svatebních pozvánek prince Harryho a Meghan

 

Na královskou svatbu, která se odehraje 19. května v kapli sv. Jiří ve Windsorském paláci, bylo pozváno na 600 osob. Kromě obřadu pozvání platí i na honosný oběd pořádaný samotnou královnou Alžbětou II. (91).

Později ve stejný den se bude konat též soukromá recepce pořádaná princem Charlesem (69) ve Frogmore House na pozemcích zámku. Právě zde vznikly zásnubní fotografie Harryho a Meghan. Ovšem na tuto akci intimnějšího rázu už bude mít přístup pouze 200 hostů.

VIDEO:  Budoucí nevěsta prince Harryho: „Nenechala jsem ho domluvit!"

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!" @TheBritishMonarchy

 

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan čtěte ZDE>>

Fotogalerie
44 fotografií