Když při prvním rozhovoru po oznámení zásnub dostala Meghan otázku, co všechno o Harrym věděla, pokrčila rameny. „Moc toho nebylo. Já toho moc nevěděla ani o královské rodině. Jelikož jsem žila v Americe, neměla jsem valnou představu o tom, jak to v ní chodí. Až teď poznávám, jak obrovský a celosvětový má význam,“ odvětila. Jenže to možná nebyla tak úplně pravda…

Kamarádi na sličnou herečku totiž napráskali, že britskou monarchií byla naopak fascinovaná a královskou rodinou až posedlá! Prý od chvíle, kdy coby děcko navštívila město Bath. „Uchvátily ji všechny ty paláce a historie, která na ni dýchla. Začala se zajímat hlavně o Dianu. Neustále o ní mluvila, doma měla spoustu jejích fotek. Není nadnesené říct, že toužila po tom být princeznou,“ prozradil nejmenovaný známý. 

A jeho slova potvrzuje i Meghanina nejlepší kamarádka z dětství Ninaki Priddy. „Chce být Dianou verze 2.0 a tu roli podle mě zvládne hrát dobře,“ sdělila. „Zasnoubením s Harrym dosáhla přesně toho, po čem snila. Jako by to plánovala celý život. Princi Harrymu bych ale poradila, ať je opatrný,“ vzkazuje Ninaki tajemně.

Herectví, občanství, pes… To vše musí opustit!

Před květnovou svatbou, na kterou oproti původním předpokladům dorazí i královna Alžběta II. (91), už Meghan odpískala kariéru herečky. Stejně tak se vzdala bydlení v Torontu, kde musela nechat svého milovaného pejska, labradora Bogarta. Ten je totiž na letecký přesun za oceán moc starý.

Na rozdíl od jejího druhého hafíka, bígla Guye, jehož si do Londýna už dovezla. Harryho snoubenka rovněž končí se svými charitativními aktivitami pro OSN a po svatbě, kterou zaplatí královská rodina, se bude věnovat vlastním charitám. Přijde též o americké občanství a stane se britskou občankou. To aby později mohla užívat označení Její královská Výsost a k němu titul. Dle všeho bude vévodkyní ze Sussexu.

Jeden z Meghaniných výletů do Británie dokládá i fotka, na níž s kamarádkou Ninaki Priddy sedí na zábradlí před Buckinghamským palácem. „V létě 1996 jsme pořádaly trip po Evropě, bylo nám 15 let,“ vysvětlila Priddy. Kdo by řekl, že z nenápadné dívenky vyroste snoubenka prince Harryho, pro niž bude Buckinghamský palác druhým domovem…

VIDEO: Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN Youtube.com/What We See

Fotogalerie
74 fotografií