Jakmile mluvčí Kensingtonského paláce oznámil, že Kate je těhotná, vévodkyně se stáhla z veřejného života. Trpí hyperemesis gravidarum, tedy nadměrným zvracením. Princ William (35) se proto až doteď zúčastnil všech veřejných povinností sám, to se ale brzy změní. 

„Vévoda a Vévodkyně z Cambridge a princ Harry se zúčastní společenské akce v Buckinghamském paláci na Den Světového mentálního zdraví,“ oznámil Kensintonův palác na sociální síti s tím, že tento slavnostní den se koná už 10. října. A z toho lze chápat jediné. Stav těhotné Kate se musel tedy rapidně zlepšit, jinak by se i nadále držela v ústraní. 

 

Kromě toho mají Kate s princem Williamem další důvod k radosti. Jejich třetí a dosud nenarozené miminko už obdrželo dárek. V polovině září William převzal tři ručně vyráběné dřevené sovičky od studentů vyrábějící nábytek pro charitu. „Jedna pro každé dítě, je to velmi krásný dárek. Moc děkuji,“ děkoval studentům William. 

Na jiné akci naopak prozradil, že jeho manželka Kate v září překonala 12. týden těhotenství. „V tomto momentě nemáme tolik spánku. Ty začátky byly trochu úzkostné, ale už můžeme začít slavit tento týden,“ nechal se slyšet William. Podle jeho slov má Kate to nejhorší za sebou a teď už ji snad čekají jen lepší zítřky. 

Jaký význam má sova?

Sova je v dnešní době známá jako symbol moudrosti a je používána ve všech oblastech. V šifrování Illuminátů sovy skutečně jsou představitelem illuminátské moudrosti. Celebrity pomocí soví symboliky světu i dalším osobnostem ukazují, že prošly určitým stupněm illuminátského Zasvěcení. Sova se prý také nachází na dolarovce. 

Dříve ale měla sova jiný význam. Pro pohany byla sova symbolem blížícího se nebezpečí či smrti, pro křesťany naopak znakem duchovní temnoty, v Číně a Egyptě značila sova bohatství a v Africe sovu brali jako prostředníka mezi lidmi a domorodými kouzelníky. 

Fotogalerie
33 fotografií