Žena byla zadržena poté, co se jí podařilo do noblesní Školy Thomase v Battersea dostat. Právě tam v pořadí třetí nástupce na britský trůn začal chodit minulý týden. Britská policie potvrdila, že incident se odehrál, když byl princ George zrovna ve škole.

Zatčení, ke kterému došlo ve středu v 14:15 13. září, má souvislost s incidentem ze Školy Thomase v Battersea z 12. září, kdy se jedinci podařilo dostat do školy,“ prohlásil mluvčí Metropolitní policie. Podle vyšetřovatelů se žena snažila dostat dovnitř hned dvakrát.

A i napodruhé se jí to rozhodně podařilo. Jaké byly její úmysly, není jasné. Odvezena byla na policejní stanici v Jižním Londýně, kde dosud zůstává kvůli vazbě. Policisté nyní spolupracují i s ochrankou malého prince, aby bylo vyšetřování efektivnější.

Můžeme potvrdit, že princ George byl ve Škole Thomase v Battersea v 14:15 odpoledne. Byl ve škole taktéž během úterního incidentu. Prince George bude nyní normálně pokračovat ve své výuce,“ prohlásil mluvčí Kensingtonského paláce podle Mirroru. Toto prohlášení však web později na to, že Kensigtonský palác nic nekomentoval.

Princ William a vévodkyně Kate si jistě oddechli, když žena skončila za mřížemi. Zda chtěla potomka britské královské rodiny unést, není jasné. Policie to nijak nekomentovala. Do stejné školy chtějí rodiče dát i princeznu Charlotte, až bude starší. Kate je v současnosti potřetí těhotná.

Fotogalerie
44 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou. Instagram