Ještě na začátku týdne nebylo jasné, jestli se Kate první cesty do školy svého syna George opravdu nezúčastní. Zdroj z okolí královské rodiny nic netvrdil jednoznačně. „Kate udělá cokoliv, aby mohla s Georgem být v tak důležitý den,“ uvedl. Nakonec se tak ale, bohužel, nestalo.

Video
Video se připravuje ...

Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou Instagram

Kvůli silným ranním nevolnostem, které Kate pronásledují už od prvního těhotenství, se nemohla hnout z domu. S Georgem do školy dorazil pouze jeho tatínek princ William. To potvrdil i Kensingtonský palác na sociální síti.

Jelikož se Kate dušovala, že nevolnost přemůže a vyrazí se svojí rodinou ke škole, musí teď prožívat velmi těžké chvilky. Pomáhat jí však mohou myšlenky na to, že jí pod srdcem roste další děťátko.

George bude ode dneška docházet do soukromé přípravné školy Thomas's Preparatory School v Battersea na jihozápadě Londýna. Roční školné tam podle agentury AP činí 18.000 liber (více než 580.000 korun).

Malého prince přivedl za ruku princ William, který pak poněkud ostýchavě působícího potomka svěřil do rukou pohledné blonďaté ředitelky Helen Haslemové. Ta ho poté šla představit ostatním žáčkům.

Video
Video se připravuje ...

Kate je potřetí těhotná. Tato fakta musíte vědět hellomagazine.com

Fotogalerie
55 fotografií