Simmons původem z Londýna tvrdí, že se s princeznou z Walesu kdysi setkala v alternativním středisku medicíny Hale Clinic a od té doby si vzájemně byly velmi blízké. Často si telefonovaly, přičemž hovor se prý protáhl až na 10 hodin.

Podle jejích slov nebyla princezna nikdy ve skutečnosti zamilovaná do Dodiho Al Fayeda (†42) a neměla s ním ani poměr. „Pomáhala mu, aby se zbavil svých návyků. Snažila se mu dělat terapeutku. Ani trochu se jí nelíbil,“ cituje Simone britský DailyMail. Nedávné odhalení majitele Studia 54 o Fayedově závislosti na kokainu její slova částečně potvrzuje.

Dianinou pravou láskou měl být až do smrti pákistánský kardiochirurg Hasnat Khan (59), kterého si chtěla vzít za muže a přestěhovat se s ním na předměstí. „Proč by se proboha snažila, aby Hasnat Khan žárlil, kdyby se jí líbil Dodi?“ argumentuje žena s tím, že producent a syn miliardáře neodpovídal princeznině typu. Ona prý dávala přednost starším a inteligentním mužům a nelíbila se jí chlupatá záda. „Však víte, jak se o těch věcech lidé baví s přáteli. Začali jsme o tom mluvit a obě jsme shodně řekli ‚fuuuj‘.“

„Vždycky chtěla jen udělat svět lepším. Předpokládám, že on byl malé rozptýlení. Snažila se ho uzdravit, protože se měl ženit s nějakou ženou jménem Kelly. Proto se spolu dívali na zásnubní prsteny,“ uvedla údajná Dianina důvěrnice.

Prozradila také, že princezna též hluboce milovala prince Charlese (68) a ještě po rozvodu k němu stále chovala něžné city. „Kdyby se vzali třeba o šest let později, byla by už dospělejší,“ míní žena, podle níž by v takovém případě manželství vyšlo a Diana by už nenechala Camillu (70), aby se jim do vztahu pletla.

Některé teorie léčitelky zní poněkud zvláštně, ještě podivnější je ovšem její tvrzení, že s Dianou mluví dál i po její smrti. „Je to vážně podivné, že ji stále slyším. Opravdu divné. Slyším její hlas, jak ke mně promlouvá o světových událostech i o tom, jak moc miluje svá vnoučátka,“ uvedla Simmons s tím, že jí zesnulá princezna radila, aby v referendu hlasovala pro brexit. „To je ta jediná politická věc, kterou kdy řekla. Protože milovala svou zemi. Milovala i monarchii, i když ji kritizovala.“

Posmrtně se měla princezna lidských srdcí vyjádřit i ke vkusu svých dvou synů. Volbu staršího Williama (35) prý z celého srdce schvaluje a má za to, že jeho choť Kate je pro něj dokonalá. „Jeden čas, kdy Kate hodně zhubla, se o ni strachovala. Ale jinak je s ní více než spokojená,“ vysvětlovala léčitelka.

Zato s Harryho milostným životem už Diana údajně tak nadšená není. Americká herečka Meghan Markle (35), do níž je princ už víc než rok zamilovaný, se jí nezdá být tou pravou. Dokonce se měla princezna vyjádřit v tom smyslu, že Harry již dokonalou partii potkal. Bohužel mu to s ní ale nevyšlo. „Možná proto, že nakonec nezvládala ten tlak,“ míní podle DailyMailu Simmons s tím, že není všem dnům konec a dřívější bouřlivák se usadí po boku ideální ženy.

VIDEO: Nový dokument o princezně Dianě, v němž promluví její dva synové

Video
Video se připravuje ...

Nový dokument o princezně Dianě youtube

 

Fotogalerie
53 fotografií