Královská rodina má za sebou oficiální návštěvu Polska a Německa a v pátek se vrátila zpátky do Británie. Ještě před odletem ale unavená a znuděná Charlotte ztropila pořádnou scénku.

Při příchodu na letiště sice stejně jako zbytek rodiny mávala, jenže pak už toho očividně měla plné zoubky. Začala se vztekat a plakat. Ručičkou si otírala slzičky, v jednu chvíli si dokonce rozzlobeně pěstičku vrazila do pusy. Když se jí přítomní dospělí snažili utěšit, jen se na ně dívala a dál natahovala moldánky.

Nakonec předvedla pořádný zlostný záchvat, nejenže křičela na celé kolo, ale dokonce si chtěla lehnout na přistávací plochu. Máma Kate ji ale zase rychle zvedla a po čase se jí podařilo malou uličnici uklidnit, i tak už se ale fotky rozzuřené princezničky začaly šířit po světě.

To George, který v sobotu oslavil čtvrté narozeniny, byl klidnější. Nejprve se sice také nudil, ale když se celá rodina přiblížila k vrtulníku, se kterým létal jeho táta William, rázem se mu rozzářila očka a slušelo mu to snad ještě o maličko víc než na jeho novém oficiálním portrétu od fotografa Chrise Jacksona.

Fotogalerie: Královská rodina Kate a Williama
120 fotografií

S jiskřičkami v očích si pak i prohlédl vnitřek vrtulníku a nakonec si nechal na hlavu nasadit i pilotní helmu. Zájem o létání má zřejmě v genech, za kniplem helikoptéry totiž kromě tatínka seděl i jeho strýček Harry (32) i děda Charles (68). Prababička Alžběta II. (91) pro změnu v závěru druhé světové války jezdila s vojenskou sanitkou, byla ale vyškolená i jako mechanik a nevyhýbala se drobným opravám motorů a výměně kol!

VIDEO: Podívejte se, jak to vypadalo na velkolepé svatbě Pippy Middleton, kde prý zase pro změnu zlobil princ George.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

Fotogalerie
46 fotografií