Už je to více než rok, co britský královský potomek randí s americkou herečkou, a vrabci na střeše si štěbetají, že se schyluje k velkému kroku... Podle britského deníku The Daily Mail má princ v plánu vyřknout zásadní otázku s velmi speciálním prstenem, který si nechal přesně podle svého přání vyrobit z luxusního náramku své zesnulé matky. Cena šperku by se měla vyšplhat až na 100 000 liber, v přepočtu 2 994 500 českých korun. Prsten prý má být „oslnivý, ale ne okázalý“.

Přestože je tradicí britské královské rodiny takzvané „dvouleté dvoření“, vévoda z Edinburgu (96) už se netěší příliš dobrému zdraví, a tak princ Harry prý doufá, že by se pro tentokrát mohlo z tradic trošku ustoupit.

Tyto spekulace přichází potom, co Harry přiznal, že zvažoval opuštění královských povinností. Byla prý doba, kdy toužil vzdát se svého "princovství" a žít normálním životem jako jeho vrstevníci. Zůstal ale kvůli své babičce, současné anglické královně Alžbětě II., a přiznal, že od té doby našel zalíbení hlavně v charitativní činnosti.

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>

Fotogalerie
52 fotografií