Sotva svědek Justin Johannsen otevřel ústa, královská rodina zůstala jako opařená. Šlo totiž o proslov plný dvojsmyslů a nemístných narážek včetně sexuálních, na které svatebčané z nejvyšších britských kruhů včetně královských rozhodně nebyli zvědaví. Nevěstu Pippu dokonce nejméně jednou urazil!

Hned v úvodu nezapomněl zmínit Pippin proslavený zadek. „Nezapomeň při prvním tanci pořádně sevřít půlky,“ adresoval na šokovanou sestru vévodkyně Kate Middleton. To byl však jen začátek.

Pochlubil se tím, že snubní prstýnky před obřadem nosil zabalené v koupací čepici, kterou měl v trenkách. Tím rozhodil i samotného ženicha Jamese Matthewse.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

A pak přišla na řadu Pippa. „A teď něco o Jamesově životní lásce – je krásná, energická, věrná, má jemná ústa, přiběhne na zavolání... Ale teď už dost o jeho kokršpanělovi Rafovi, jsem tu proto, abych mluvil o Pippě,“ blábolil před půlnocí.

Nakonec všechny uzemnil tím, když nejapně žertoval o novomanželských líbánkách. Švagrové následovníka trůnu prince Williama a ženichovi popřál pěkné dva týdny ve velšském Bangoru. Protože ale všichni věděli, že mizí na ostrov do Polynésie, vlastně jen žongloval se slovesem »bang«, jež se v britském slangu užívá výhradně pro »šu*ání«.

Video
Video se připravuje ...

Záběry z příjezdu Pippy na svatbu facebook

Fotogalerie
61 fotografií