Čtyři chlapečci a čtyři holčičky byli tou nejsladší "atrakcí" na svatbě Pippy Middleton. Mezi nimi byli pochopitelně také princ George a jeho sestra princezna Charlotte. George měl za úkol přinést v košíčku pro nevěstu Pippu a jejího ženicha snubní prstýnky k oltáři, Charlotte byla hlavní družička.

Vévodkyně Kate měla s dětmi plno starostí a v jedné chvíli jí málem ruply nervy. Její milovaný synáček totiž pošlapal Pippě svatební šaty. Kate si ho vzala bokem a vyhubovala mu. Princátko natáhlo a rozplakalo se. Manželka prince Williama ho pak na utěšenou pohladila po vlasech. 

Princ George ale nebyl jediné dítko, které na svatbě "zlobilo". Další klučík z královské rodiny při vstupu do kostela se totiž otočil čelem k fotografům a vyplázl na ně jazyk. Navíc u toho vystrčil tři prstíky.

Fotogalerie: Velkolepá svatba Pippy Middleton
196 fotografií

Co měla pážata na sobě?

Všechny dětičky měly na sobě to stejné oblečení od španělské značky Pepa&Co., která se specializuje na dětské oblečení, a Kate Middleton si tuto značku oblíbila.

Téměř čtyřletý George, a stejně tak i ostatní pážata, měli na sobě bílou košili s dlouhým rukávem, kulatým límečkem a dvojitou řadou knoflíků. Ty jim ladily se šortkami, které byly podobné takzvaným „pumpkám“ v barvě šalvějových lístků. Pod nimi měli bílé punčocháče a béžové polobotky na zavazování.

Děvčátka, včetně dvouleté princezny Charlotte, oblékly krémové šatičky, se sukní ve tvaru A, s krátkými rukávy s volánky, které lemovaly také krk. Kolem pasu měly uvázanou stuhu s mašlí na zádech v pudrové barvě. Ve vlasech měly věnec z kytek stejné barvy jako šaty. K tomu bílé punčocháče a pudrové balerínky s přeskou.

Fotogalerie
30 fotografií