Mohla by jí závidět každá žena. Pippa Middleton se v sobotu provdala za svého snoubence Jamese Mathewse. S ním se před tím, než začali randit, znala už deset dlouhých let. A znala také jeho majetkové poměry. Proto si ho ale krásná brunetka určitě nebrala...

Pippa si Jamese Matthewse jistě vzala z čisté lásky. Ale to, že se jeho majetek odhaduje na 60 miliard Kč, jí asi taky moc nevadilo! James vlastní mimo jiné soukromý tryskáč v hodnotě okolo 100 milionů Kč a honosné sídlo v hodnotě 520 milionů Kč, kam si Pippu nastěhoval. Za zásnubní prsten pro Pippu utratil v přepočtu 6 milionů Kč – takovému muži přece nelze říct »ne«... Rodina Middletonů navíc také nepatří k těm chudým, Pippa před sebou má tedy pravděpodobně život jako v bavlnce.

Fotogalerie: Velkolepá svatba Pippy Middleton
196 fotografií

Finančník James Mathews pochází z rodiny, ve které jeho otec velmi prozřetelně a chytře koupil velký hotelový resort Eden Rock na karibském ostrově St. Barth's, kde se cena pokoje za noc pohybuje ve výši 17 tisíc korun. Právě tam, v karibském ráji, James trávil s rodiči velkou část svého dětství.

Video
Video se připravuje ...

Záběry z příjezdu Pippy na svatbu facebook

Sám James roce 1995 rozjel svoji kariéru ve finanční sféře a v roce 2001 spoluzaložil Eden Rock Capital Management, která se stará o spravování hedgeových fondů. Investice, mnohdy velmi riskantní a spekulativní, se pro něj zkrátka staly zlatým dolem. Bylo to jen rok poté, co ukončil dráhu profesionálního jezdce ve formuli.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Pippy Middleton: Podívejte se, jak to vypadalo na královské veselce! Reuters

Život v bavlnce ale není vše, co může miliardář Pippě nabídnout. Nejde ani o peníze, majetky a nekonečné možnosti. Pippa může být ve svém manželství volná a nesvázaná různými pravidly.

Tak to má pouze její sestra Kate, která se provdala za Prince Williama. Tvrdá královská pravidla tak provázela nejenom zasnoubení, svatbu a porody dětí, ale budou s nimi už celý život. V tomto ohledu to Pippa vyhrála na celé čáře.

I když to mladší sestra vévodkyně Kate neměla jistě v úmyslu, dokázala ji zkrátka dokonale zastínit. A to nejenom na svojí vlastní svatbě, kde si ze sestry udělala tak trochu chůvu. Na svatbě Kate a Prince Williama se kráska blýskla svým dokonalým pozadím, které ji vymrštilo do světa největších celebrit. V souboji Pippa vs. Kate je to zkrátka 3:0 pro Pippu.

Pippa má také štěstí i v dalších ohledech. James má stejné záliby jako ona. Oba rádi sportují, věnují se lyžování a on se navíc věnuje hodně také běhu – uběhl dokonce maraton.

Vše o svatbě Pippy Middleton čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
79 fotografií