William a jeho kámoši dolyžovali do restaurace, kam za nimi přišla děvčata,“ referuje deník Sun přímo ze sjezdovky. „Hoši si dali oběd a holky se přidaly k hromadě pití.“

Podle fotografií se objednávalo pivo, víno i Turbojäger – tedy bylinková kořalka s energetickým nápojem. A William si prý s usměvavou australskou modelkou náramně rozuměl – i si nad stolem dlaněmi »dávali pětky«.

Není zcela zřejmé, jak princova parta na modelku narazila. Skamarádili se obyčejně na svahu, nebo je za tím něco jiného?! Sophie totiž do nóbl letoviska Verbier nepřijela jen tak lyžovat.

Zimní sezonu tam netráví poprvé – pracuje tam v hotelu Farinet. Ten se zaměřuje hlavně na zlatou mládež a láká na divoké pařby v několika barech, s kapelami, diskotékou a hlavně modelkami jako Sophie.

Jsou placené, aby prostě rozjížděly večerní zábavu, nebo mají v popisu práce ještě něco víc?! Na každý pád Williama a spol. rozpařit dovedla, juchali do ranních hodin a vypili dost drinků.

Zklamal Alžbětu

William odjel pařit, zrovna když v Londýně celá královská rodina slavila Den Britského společenství národů, dlekrálovny Alžběty II. (90) nejdůležitější ze svátků celé monarchie!

Fotogalerie
61 fotografií