Vše začalo v dubnu 2011, kdy celý svět sledoval svatbu prince Williama a jeho vyvolené Kate. Harry, jenž tehdy řádil jako utržený ze řetězu, tam s Pippou flirtoval celý večer. A sestra Kate byla jeho zájmem polichocena. „V jednu chvíli si Kate šla na záchod zkontrolovat make-up a přistihla je, jak se pusinkují,“ tvrdí informátor OK!, který má blízko ke královskému páru.

Po svatbě se však na nějakou dobu cesty Harryho a Pippy rozdělily. „Hlavně proto, že Pippa nechtěla být v roli Kate, kterou všemi sledovaný vztah vyčerpával,“ pokračuje tajný zdroj. Pippa nedlouho poté začala randit s bankéřem Nico Jacksonem (37), zatímco Harry střídal své bývalky Cressidu Bonas (26) a Chelsy Davy (30).

Jenže ani tak na sebe nedokázali zapomenout. Pořád mezi nimi bylo sexuální napětí, i když chodili s někým jiným,“ hlásí informátor. A tak když se před třemi měsíci Pippa s Nikem rozešli a volný byl i Harry, stalo se, co se stát muselo – konečně se dali dohromady.

Pippa sama přišla za Harrym, když její vztah s Nikem spěl ke konci. Vše spolu probírali, on jí pouštěl její oblíbenou Adele, uvařil jí špagety carbonara,“ popisuje detailně magazín, jak Harry sbalil majitelku jednoho z nejkrásnějších zadečků světa.

Fotogalerie
10 fotografií