Prince Williama (33) společně s chotí Kate očekávali na svatbě jeho dlouholetého kamaráda, realitního makléře Beara Macleana, s královnou večírků Daisy Dickson. Místo manželky však vévoda vyvedl do společnosti svou švagrovou Pippu Middleton (31).

Vévodkyně Kate si prý účast na svatbě rozmyslela na poslední chvíli, ovšem William neprozradil důvod její absence. „Nikdo neví, proč nepřišla. Ráno na snídani o tom mluvili snad všichni,“ divil se jeden z hostů.

Princ William, který si během víkendové svatby urazil kus zubu, je ale zřejmě již zvyklý, že se objevuje sám. Vždyť za poslední dva roky Kate odřekla účast již na pěti svatbách jejich přátel.

Možná jen nemá ráda veselky, ovšem nyní se stáhla úplně. Od narození princezničky Charlotte se ukázala pouze na křtu dcery, ve Wimbledonu a na dalších třech oficiálních akcích. Celá Velká Británie spekuluje, co by s manželkou prince Williama mohlo být.

Jedna z teorií zní, že je znovu těhotná či trpí zdravotními obtíženi, dále se povídá, že by důvodem jejího zmizení z veřejnosti mohla být manželská krize. Buckinghamský palác ovšem mlčí.

Fotogalerie
8 fotografií