Princ William (32) s manželkou Kate (33) vzali ve středu své dvě ratolesti, 21měsíčního prince George a teprve čtyřdenní princezničku Charlotte, a odjeli na čas pryč z Kensingtonského paláce. Rodinka se dočasně přestěhovala na své venkovské panství na královském pozemku Sandringham v Norfolku na východě Anglie.

V rozlehlém sídle Anmer Hall s deseti ložnicemi, které pár dostal po svatbě jako dárek od královny, jistě nebude vévodkyni z Cambridge ani novorozené princezně nic chybět. Princ William s manželkou zde chtějí strávit několik týdnů a věnovat se výhradně péči o děti, uvedl palác.

Princ William, který pracuje jako pilot vrtulníku zdravotní služby, má dovolenou až do konce května. Pomáhat s péčí o miminko bude i chůva Maria Teresa Turrion Borrallo a také maminka vévodkyně Kate Carole.

Pryč z Londýna se rodina vydala jen pouhé čtyři dny po narození dlouho očekávané princezny, jejíž celé jméno zní Charlotte Elizabeth Diana. Od soboty už královské miminko navštívil děda Charles, prarodiče Middletonovi, a dokonce i Charlottina prababička královna Alžběta II.

William i Katese snaží co nejvíce ochránit soukromí svých dětí, a i proto odjeli do ústraní. Malou princeznu tak uvidíme na fotografiích pravděpodobně až při jejím křtu za tři až čtyři měsíce.  

Fotogalerie
13 fotografií