Je častým zvykem i v nešlechtických rodinách, že s vnoučkem jsou častěji rodiče maminky než otce. Přece jenom je to jejich dcera, která porodila a vychovává nový přírůstek do rodiny. Co na tom, když je vnouče následníkem trůnu stejně jako jeho otec, jako druhý dědeček a že prababička je samotnou královnou...

Není divu, že si nejoblíbenější královský pár, vévodu a vévodkyni z Cambridge, rodina Middletonových skoro přivlastňuje. Nedávno s nimi Kate (33), William (32) a George strávili několik týdnů v Karibiku, kde Carol slavila své šedesátiny.

Ne že by princ Charles překypoval touhou vnuka hlídat každý druhý večer, občas by se s ním však přeci jenom rád potěšil. Podle zdroje z Buckinghamského paláce to není tak často, jak by si přál, a Charles tím prý trpí.  A za vše prý mohou Middletonovi. „Oni mi ani nedovolí, abych se vídal s vnukem,“ nechal se prý slyšet rozmrzelý Charles, který výchovu vnuka nazval „middletonizací“.

Carol to chce mít všechno pod kontrolou. Kdy půjde George spát, kdy a co bude jíst. Chová se, jako by byla královna Carol,“ nechal se slyšet zdroj obeznámený s tím, jak to u Middletonových chodí.

Na druhou stranu se prý Carol nijak zvlášť nemusí s Charlesovou ženou Camillou (67), s níž následník trůnu udržoval poměr už za dob manželství s Dianou. Je známo, že ze své macechy, která nahradila po boku jejich otce Princeznu lidských srdcí Dianu, nebyl nikdy nadšený ani William, ale novou partnerku svého otce snáší…

Middletonovi jsou také častými hosty v Katině a Williamově sídle, které dostali od Alžběty II. a které nedávno prošlo rozsáhlou rekonstrukcí. A prý se tam často chovají, jako by to byl jejich dům… Není tajemstvím, že minulí správci sídla vydrželi u svých královských zaměstnanců jen pět měsíců. Že by se s Carol a jejím mužem Michaelem nedalo vyjít?

Fotogalerie
11 fotografií