Kate oblečená do světle modrého kašmírového kabátu značky Séraphine za sedm tisíc korun se o miminku rozpovídala při návštěvě nově otevřeného volnočasového centra pro zdravé i postižené děti a mládež v Kensingtonu. Když se dala do řeči se 17letou Martinou, která je upoutaná na vozíku, držela se za své bříško. „Zrovna teď mě kope. Je hodně aktivní, téměř pořád kope,“ prozradila později Martina část rozhovoru novinářům.

„Řekla jsem jí, že doufám, že to bude holčička, ale odpověděla mi, že ještě neví, co to bude,“ prozradila dívka o miminku, na které se těší celé království. Ať už to bude vysněná holčička, nebo druhý chlapec, už nyní má zajištěno doživotní členství právě v tomto volnočasovém centru, které bylo nenarozenému urozenému dítěti i celé jeho rodině darováno právě při Katině návštěvě.

Nové centrum zahrnuje mimo jiné tři bazény, 120 posilovacími stroji zařízenou tělocvičnu, osm kurtů a taneční studio. Pro malého prince George dostala Kate nafukovací kruh ve tvaru žluté kachničky a tašku s pomůckami na plavání s jeho jménem. Když jí tento dárek předávali, Kate se nemohla ubránit hlasitému smíchu, až celá zčervenala.

Je v tradici královské rodiny, že se její nejmladší členové věnují sportu už od malička. Princ William právě toto centrum, ještě v jeho původní podobě, navštěvoval. Také 18měsíční Geroge se už učí plavat. Zatím však jenom s maminkou Kate v bazénu Buckinghamského paláce. „Kate mluvila o tom, jak sem William chodil plavat, a řekla, že doufá, že jednou sem bude chodit i George,“ prozradili zaměstnanci centra po její návštěvě.

Fotogalerie
7 fotografií