V 24stránkovém deníku, který získal Radar Online, se Roberts svěřuje se svými sexuálními zkušenostmi s princem Andrewem. Tomu jí měl Epstein prodat, když byli v jeho soukromém tryskáči na cestě po Evropě.

Epstein ji poprvé představil v pořadí pátému dědici britského trůnu v domě jeho kamarádky Ghislaine Maxwell. Na společné večeři Virginii prý princ věnoval velkou pozornost a svůj zrak neustále upíral do jejího hlubokého výstřihu.

Poté s princem zamířila do nočního klubu Tramp, kam se dostane jen elita. „Byl to jeden z nejhorších tanečníků, jaké jsem viděla. Bylo trapné být tou, o kterou si omlacuje pánev, i když to byl princ,“ napsala Virginia Roberts do deníčku.

Z klubu zamířili zpět do domu Maxwell, kde se měla o prince náležitě postarat. „Vedla jsem ho nahoru do koupelny vedle místnosti, ve které jsem zůstávala. Snažila jsem se mu udělat dobrou show, pomalu jsem se svlékala a začala natáčet vanu,“ stojí v deníku

„Místnost se rychle zaplnila párou z horké vody, já jsem se otočila k Andrewovi a začala ho líbat na krku a vysvlékat ho. Laskal mě po celém těle a neustále zahrnoval komplimenty o mé úžasné postavě,“ psala dál Virginia.

Princ prý údajně věnoval velkou pozornost olizování jejích nohou. Mluvčí Buckinghamského paláce všechna obvinění ženy kategoricky popřel. Princ Andrew se zatím k celému skandálu vůbec nevyjádřil.

Fotogalerie
7 fotografií