Bylo chladné a šedivé odpoledne, když majitelka optiky Chloe Nelson vyhlédla ze svého obchodu a zahlédla, jak po ulici kráčí povědomá osoba. Byla to vévodkyně Kate obtěžkaná nákupními taškami. „Vypadalo to, jako by s ní šel pouze jeden bodyguard,“ popsala Chloe. Zatímco Kate táhla v jedné dvě modré igelitky a v pravé ruce papírovou tašku, on si vykračoval klidně s rukama v kapsách.

Kate oblečená do hnědošedého károvaného ponča, které jí překrývá bříško a které nosila ráda i během prvního těhotenství, vysokých kozaček a úzkých džínů si předvánočními nákupy zpříjemnila odpoledne před Díkuvzdáním. „Moc jí to slušelo, vypadala v pohodě a odpočatá,“ popsala Chloe. „Je to nejlepší reklama, jakou jsme si pro naše místní obchůdky mohli přát,“ dodává.

Je možné, že Kate nakupovala ještě poslední nezbytné drobnosti a doplňky pro jejich nový dům v Anmer Hall, kam se s Williamem zřejmě co nevidět nastěhují. Nemovitost se nachází v Norfolku a původně to mělo být pouze prázdninové venkovské sídlo pro mladou rodinku, vzhledem k Williamovu zaměstnání pilota vrtulníku záchranné služby se sem však rodina přestěhuje z Kensingtonského paláce zřejmě natrvalo. William by měl do pracovního procesu nastoupit příští rok, kdy by měl pracovat už na plný úvazek s pevným rozpisem služeb. Pro malého prince George a jeho brášku, či sestřičku, to bude ideální místo pro klidné dětství.

Rozsáhlé sídlo prošlo velkou rekonstrukcí, která spolkla údajně téměř 50 milionů korun. Má novou střechu, okna a výraznou renovací prošel také interiér domu. Dům, který královský pár dostal darem od babičky, královny Alžběty II., má deset ložnic. Na rozlehlých pozemcích okolo nemovitosti se nachází také tenisové kurty a nechybí samozřejmě ani bazén.

Fotogalerie
6 fotografií