Manželka prince Williama (32) Kate Middleton (32) má už plné zuby toho být dvacet čtyři hodin pod dohledem a po anglicku zmizela… Neutekla však moc daleko, pohodu a klid našla v milující náruči své matky Caroline (59), se kterou má nadstandardní vztahy.

V sídle svých neurozených rodičů v Bucklebury může Kate odpočívat a nezatěžovat se věčnou přítomností cizích lidí, kteří ji stále něčím „obtěžují“. Vévodkyně neustále trpí velkými nevolnostmi způsobené tzv. hypermesis gravidarum. Kvůli tomuto onemocnění, které prožívají ženy v prvních měsících těhotenství, ruší Kate svou účast na různých společenských akcích a návštěvách.

Vévodkyně podle všeho tráví poslední dny u svých rodičů i z důvodu, že se ve známém prostředí vždycky cítila dobře. A právě teplo rodinného krbu jí dodává pohodu, která jí její nevolnosti zmírňuje. „Když jste nemocní, místo, kde se cítíte nejpohodlněji, je přece doma u mámy,“ prohlásil pro magazín People zdroj z blízkého okolí královského páru.

Kvůli tomuto útěku se teď posílily spekulace, že Kate opravdu čeká dvojčata a nechce být viděna, jak tloustne dvakrát tolik. Všemu nasadili pomyslnou korunu i bookmakeři, kteří vypsali nejvyšší sázky právě na potvrzení dvojčat. Pro Angličany jsou sázky na královskou rodinu tradicí. Vedle tipů na pohlaví nebo počet dětí se také často skloňuje jméno budoucího prince nebo princezny. Těm nyní vévodí Elizabeth a Catherine nebo Philip a Henry.

Fotogalerie
11 fotografií